dinsdag 15 september 2015

Concreet haar doelgroep vastgesteld: De nieuwe energie van Simone

"Ik wilde een nieuwe weg inslaan en uit ervaring met mijn vorige bedrijf is een nieuwe weg gevuld met hobbels, kuilen en overstekend wild. Om dan toch grote stappen te kunnen maken wilde ik structuur en feedback. Het blijft een investering waarbij je niet van tevoren kan aangeven hoeveel het je oplevert (dit is echter na de eerste sessie wel duidelijk!). Wat het mij heeft opgeleverd is:
Van het idee: “Ik wil coach worden”. Heb ik nu een concrete doelgroep, idee├źn wat ik ze wil aanbieden, hoe ik mijn tijd wil indelen, hoe ik mijn klanten kan bereiken.

Maar ook 3 fantastische andere vrouwelijke ondernemers die mij veel input hebben gegeven, en (hopelijk) nog wel een tijd mijn stok achter de deur zijn. Ik ben meer gaan doen ipv denken hoe het allemaal zou kunnen.

En (vernieuwde) enthousiasme voor mijn eigen coaching praktijk. Voor mij was het een geweldige ervaring. Machella heeft ons met veel en enthousiasme begeleid en een geweldige groep samengesteld. Ze maakt het gezellig naast het harde werken! Ik heb er erg veel energie van gekregen om zo te werken aan mijn bedrijf."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten