dinsdag 15 september 2015

Een leuke plek om eens als vrouwelijke ondernemer een zakenlunch te organiseren.

Horecagelegenheden zat in Den Haag en omgeving. Maar toch voel ik me als zakelijke onderneemster niet altijd overal thuis. Ik wil gezellig kunnen lunchen, maar ook de faciliteiten hebben om een goed zakelijk gesprek te kunnen voeren. Ik let daarbij toch ook hoe de ondernemers van zo'n horecagelegenheid er werk van hebben gemaakt om het voor zakenmensen laagdrempelig te maken en kwaliteit te leveren.

Ik kom er tenslotte met mensen met wie ik een zakelijke relatie op wil bouwen. En een locatie waar ik toch wellicht ook andere vrouwelijke ondernemers kan ontmoeten. Een voorbeeld van zo'n locatie is bijvoorbeeld Het Nieuwe Kantoor vlak bij de A4. Ze bieden niet alleen een goede horeca, maar de hele locatie straalt ondernemen uit.

Wil je een keer afspreken om bijvoorbeeld een van mijn programma's door te nemen? Dan is http://www.hnk.nl/locaties/den-haag/horeca/ zeker aan te bevelen voor een zakelijke lunch waar je je als vrouwelijke ondernemer absoluut thuis zal voelen. Wellicht ontmoeten we elkaar daar voor onze netwerklunch? Wil je een keer mee naar de netwerklunch van Zuiver Wit? Mail mij dan eens voor meer informatie via info@zuiverwit.nl.Geen opmerkingen:

Een reactie posten