dinsdag 15 september 2015

Netwerkbijeenkomst Ondernemers Vitamine

Netwerk: Ondernemers Vitamine

Zuiver WIT organiseert 1 x per maand een netwerkbijeenkomst voor vrouwelijke ondernemers in Den Haag en omgeving. Kom ontdekken hoe netwerken leuk kan zijn!


Ondernemers Vitamine? Wat moet ik mij daar nou bij voorstellen?

Zoals jouw lijf vitaminen nodig heeft om gezond te blijven, heeft je bedrijf Ondernemers Vitaminen nodig.
  • Ondernemen is leuk, maar kan ook eenzaam zijn. Vooral als je als zzp-er werkt en helemaal als je vanuit jouw eigen huis/praktijk werkt. Eén van de noodzakelijke Ondernemers Vitaminen is dan ook: contact. 
  • Even uit jouw (soms wel iets té) vertrouwde omgeving, je neus lekker in de wind en op naar een netwerksessie met gelijkgestemde ondernemende vrouwen. Want vanuit contact groeien de mooiste nieuwe plannen en ideeën!
  • Heb je jouw elevator pitch helemaal klaar en uitgedacht? Mooi, laat hem dan maar lekker thuis, want zo’n netwerkbijeenkomst is dit niet. Heb je een vraag op het gebied van ondernemen? Neem die dan vooral wel mee. Je krijgt de gelegenheid om jouw vraag te stellen aan de andere deelnemers. Zo helpen we elkaar verder!
Deze netwerksessie van Ondernemers Vitamine is in het Grand Café van Het Nieuwe Kantoor Het is mijn ambitie om voor vrouwelijke ondernemers, jij dus, de drempel(s) te verlagen om ambitieus te zijn en te werken aan en in jouw bedrijf, met succes!

Dus ondernemen voor een goede boterham, met veel energie en met zo
veel mogelijkheden dat ze niet te tellen zijn.

Daarvoor daag ik je uit om te investeren in jezelf en je bedrijf, en jouw ambitie voorop te zetten! Ik help je met focus en richting te ondernemen en te groeien van worstelende zzp-er naar succesvol ondernemer!

De gemiddelde groepsgrootte tijdens is 15-20 vrouwen. Zo heb je echt de tijd om in een kleine setting waardevolle gesprekken te hebben.

Kortom! Het netwerk is :
  • Laagdrempelig, je kunt hier echt jezelf zijn.
  • Waardevol, omdat je echte met concrete tips naar huis gaat.
  • Dé gelegenheid om op een informele manier met andere vrouwelijke ondernemers kennis te maken en met jouw ondernemersvraag aan de slag te gaan.
  • Door de combinatie van real life bijeenkomsten en de besloten social media groep op Facebook en LinkedIn een Multi mogelijkheden platform!
  • Een netwerkbijeenkomst waarbij jouw pitch niet centraal staat.
  • Een netwerkbijeenkomst met actuele thema’s en verrassende werkvormen.
  • Een netwerk puur en alleen voor vrouwelijke ondernemers!

In bovenstaande video vertellen enthousiaste ondernemers wat Ondernemers Vitamine je kan brengen! Kom gerust eens kijken of dit gezellige netwerk iets voor je is!

Ondernemers Vitamine groeit door aanbevelingen van jou, enthousiaste vrouwelijke ondernemers die een ander ook de voordelen van het netwerk gunnen!
De insteek van de bijeenkomst is ongedwongen contact maken in een mooi ontworpen en inspirerende omgeving, die perfect gelegen is: direct naast de afrit aan de A4 richting Leidschendam en ook goed met openbaar vervoer te bereiken.

Bovenstaande video opnemen lukte niet in 1 keer, ik had ook iets te overwinnen.
En om te laten zien dat dit filmpje er zeker niet in 1 keer op stond en ik echt een flinke drempel over heb moeten stappen om dit te durven doen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten