dinsdag 15 september 2015

Over het verbeteren van focus: Agathe raadt Zuiver WIT aan.

"De aanleiding voor mij om mee te doen was dat ik mijn focus wilde verbeteren. Ik liep vast in mijn eigen denkproces, ik had geen duidelijke doelen waardoor mijn focus niet altijd even goed was.
Het programma heeft mij veel meer helderheid opgeleverd. Door de logische opbouw van de sessies en de daarbij behorende opdrachten werd voor mij steeds duidelijker hoe ik de term duurzame inzetbaarheid onder de aandacht kan brengen van het MKB.


Voorafgaande aan de groepssessies heb ik lang zitten broeden op het inzichtelijk krijgen van deze term en de stappen die genomen kunnen worden, maar alle info, feedback en opdrachten hebben me een flinke duw in de goede richting gegeven.
Ik heb ook helderder gekregen wie mijn doelgroep is en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken. Mijn focus is enorm toegenomen en mijn zelfvertrouwen is dusdanig gegroeid dat ik mij zeker voel om potentiƫle klanten met mijn unieke methode te benaderen.
Doordat Machella werkt met voorbeelden uit haar eigen bedrijf geeft ze het gevoel dat ze dicht bij je staat en met ondersteunde opdrachten kon je heel eenvoudig de vertaalslag maken naar je eigen bedrijf.
De kernwoorden voor het groepsprogramma zijn: Versnellend, Structuur, Inzicht, Feedback, Focus. Een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer!" 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten