dinsdag 15 september 2015

Praktisch en hands-on - Imke over zichtbaarheid en haar sprong

"Ik kan je een coaching sessie van Zuiver WIT van harte aanbevelen. Machella als mens en als coach is bevlogen, enthousiast, heel benaderbaar en vooral ook heel praktisch en hands-on. Ze weet je met gerichte vragen, haar kennis en haar duidelijke opdrachten te prikkelen en verder te helpen. Ze heeft mij geholpen meer focus te krijgen op mijn doelgroep, producten en resultaten (in feite de waarde van mijn diensten!). Na drie gesprekken heb ik inzichten, handvatten en ideeën om concreet aan de slag te gaan. Met de aanpassing van mijn website, de ontwikkeling van (marketing)tools, het vorm en inhoud geven aan acquisitie etc. Kortom: ik weet beter waar ik voor sta, wat ik kan leveren en hoe ik dat over de bühne kan brengen. Een echte sprong in ZICHTBAARHEID dus."- Imke van Bree- Image Inc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten