dinsdag 15 september 2015

Programma Mastermind, Oktober 2016!

Programma Mastermind:
inschrijving nu mogelijk!

Het programma: Mastermind groep, vliegende start helpt vrouwelijke ondernemers om een nieuwe stap te maken en snel resultaten te boeken.

Vind je het lastig om doelen te stellen en je eraan te houden en je verlangt naar het werken met een sparringpartner, collega ondernemer om je worstelingen te delen?

Vrouwelijke ondernemers worstelen vaak alleen met vragen als hoe kan ik mijn netwerk vergroten, hoe kan ik meer klanten ‘krijgen’, hoe combineer ik werk en gezin, hoe kan ik het beste omgaan met mijn (beperkte) tijd, hoe kan ik meer verdienen? Hoe kan ik nu eens een stap maken in mijn professionaliteit als ondernemer, hoe kan ik het leuk hebben als ondernemer en een goede boterham verdienen?

Ondernemen hoef je niet alleen te doen:
In 14 weken met vrouwelijke ondernemers een vliegende nieuwe start/stap maken, snel verbinding met elkaar hebben en resultaten zien! Je werkt in een kleine groep van vrouwelijke ondernemers, stelt doelen, leert ze na te komen en geniet van het behalen van je doel. Er is volop samenwerking, energie, toewijding, inspanning en enthousiasme om met elkaar te groeien naar succes in je eigen bedrijf.

Herken jij dit?
Tijd maken om te netwerken en een groep vrouwelijke ondernemers te vinden om te sparren en tijd vrijmaken om te werken aan de groei van jouw bedrijf staat niet bovenaan je to do lijst, Je weet dat persoonlijke en professionele groei belangrijk is voor je maar je bent druk met de uitdaging:
  • je inkomsten te verdienen 
  • nieuwe klanten te vinden 
  • in je beperkte tijd
Maar hoe kan het ook:
In een samenstelling van een groep vrouwelijke ondernemers die bij elkaar passen, ondernemers-ervaring delen die bij jou en jouw fase in groei past. In een veilige omgeving waarin je alles kunt delen, De mogelijkheid hebt om deel te nemen aan de Mastermind groep (online), contact houden met jouw support collega’s en kennis en ervaringen met elkaar delen.

* Je stelt bij de eerste bijeenkomst jouw doel vast en werkt gedurende 14 weken om dit doel te bereiken met hulp van jouw support collega’s,
* Heldere structuur tijdens de meeting,
* Iedereen komt aan bod,
* Tijdsbewaking tijdens de meeting, jouw tijd is schaars,
* To the point gestelde vragen en een stok achter de deur,
* Sfeervolle ruimte en heerlijke smakelijke verwennerijen, de tijd om aandacht aan jezelf te geven.

Voor wie is het Mastermind programma?
  • iedere vrouwelijke ondernemer- zzp-er. bijvoorbeeld coaches / trainers / adviseurs kortom: iedereen die kennis, diensten en expertise verkoopt 
  • die deel uit willen maken van een ambitieuze groep ondernemers 
  • die op zoek zijn naar nieuwe inzichten, die verbetering kunnen brengen in je zakelijke (en persoonlijk leven) 
  • die toe zijn aan een nieuwe stap voor hun bedrijf en succesvol willen zijn 
  • die de lat hoger willen leggen, tot een hoger niveau willen groeien 

Wat kun je verwachten in dit programma

Waar het in het programma vooral om gaat, is ondersteuning, veiligheid en inspiratie om je te helpen je doel te realiseren. De praktijk leert dat het heel fijn is om dit samen met anderen te doen, die ook ambitieus zijn, en met wie je je worstelingen kunt delen. Zo haal je veel meer uit jezelf en kun je succesvoller zijn.

Investering
De investering voor deelname aan deze groep is Euro 495- exclusief 21% BTW.
Het hele programma duurt 4 maanden en bestaat uit 5 sessies om de 3 weken. Voor € 125,- per maand doe je al mee!

Goed om te weten"

Daarnaast vraag ik om de toezegging en inspanning dat je alle 5 bijeenkomsten aanwezig bent. Deze Mastermind groep, vliegende start is voor een korte periode (14 weken) en in een kleine groep.
Voor het succes van deze groep moet iedere deelnemer aanwezig zijn om het maximale uit het programma te halen. De startdata en vervolgdata kunnen in overleg met de groep worden gewijzigd.

De meetings worden verzorgd in de studio van Zuiver WIT, Krakeendstraat 33, Den Haag Leidschenveen. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heb je belangstelling om mee te doen aan de Mastermind groep, vliegende start! Je deelname is zeer welkom. Stuur mij direct een mail. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op.

Garantie: Ik ga persoonlijk met je in gesprek. Als ik denk dat dit programma niet bij je past, zeg ik dat ook eerlijk.

Mastermind programma start weer
op WOENSDAG 5 OKTOBER 2016*

* Ik bied dit programma maar drie keer per jaar aan.Max 4 deelnemers, dus niet massaal, maar heel persoonlijk


Avond
WOensdag 5 okt

09.00 uur – 11.30 uur
WOENSDAG 26 OKT

09.00 uur – 11.30 uur
WOENSDAG 9 Nov

09.00 uur – 11.30 uur
WOENSDAG 30 nov

09.00 uur – 11.30 uur
WOENSDAG 21 Dec

09.00 uur – 11.30 uur

Ja, ik schrijf mij nu in


Wat zeggen je voorgangers?

"Om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om een referentiekader te krijgen en vooral om in een veilige omgeving met professionals over je business te praten. — Cisca Colijn, Miss Morrison
"Wanneer je al een tijdje ondernemer bent is het heel fijn om weer eens terug naar de basis te gaan en opnieuw te gaan nadenken over hoe je jouw bedrijf hebt ingericht en wat er anders/beter kan. Het sparren met andere deelnemers voegt echt iets toe. Ik heb een hoop nieuwe inzichten gekregen".
— Sandra Ketterings, Dé balanscoach voor vrouwen“Ik vind het heel inspirerend! Voor mij ook een stok achter de deur. Ik weet zeker dat we met z’n allen heel ver gaan komen. Machella, jij bent een goede coach en stuurt ons de goede richting in”. — Irene van Buren, Hospitality training en advies
"De aanleiding voor mij om mee te doen was dat ik mijn focus wilde verbeteren. Ik liep vast in mijn eigen denkproces, ik had geen duidelijke doelen waardoor mijn focus niet altijd even goed was. 
Het programma heeft mij veel meer helderheid opgeleverd. Door de logische opbouw van de sessies en de daarbij behorende opdrachten werd voor mij steeds duidelijker hoe ik mijn bedrijf onder de aandacht kan brengen van het MKB.  
Ik heb ook helderder gekregen wie mijn doelgroep is en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken. Mijn focus is enorm toegenomen en mijn zelfvertrouwen is dusdanig gegroeid dat ik mij zeker voel om potentiële klanten met mijn unieke methode te benaderen. 
Doordat Machella werkt met voorbeelden uit haar eigen bedrijf geeft ze het gevoel dat ze dicht bij je staat en met ondersteunde opdrachten kon je heel eenvoudig de vertaalslag maken naar je eigen bedrijf. 

De kernwoorden voor het groepsprogramma zijn: Versnellend, Structuur, Inzicht, Feedback, Focus. 
Een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer!" — Agathe Hania, Coaching Balans in zichtGeen opmerkingen:

Een reactie posten