dinsdag 15 september 2015

Samenwerken in Zuiver WIT groepsprogramma's: Ervaringen van Irene

Irene heeft deelgenomen aan het groepsprogramma van Zuiver WIT. Irene zegt hierover het volgende:
"Machella is een enthousiaste en inspirerende coach die je zelf laat denken en serieus kan luisteren. De opdrachten en adviezen die ze je meegeeft zijn van toegevoegde waarde. Ik raad iedereen aan die graag verder wil komen met het opstarten van een eigen bedrijf het groepsprogramma bij haar te volgen. Je wordt echt gemotiveerd om er een succes van te maken.
Ik had het gevoel niet verder te komen, ik miste mijn richting en inspiratie. Ik ontdekte ook dat ik te lange tijd niet geïnvesteerd had in de groei van mijn onderneming.
Toen zag ik de mogelijkheid om met Machella met mijn ondernemersgroei aan de slag te gaan. Eerst dacht ik, zal ik nu wel investeren om mee te doen. De inkomsten moeten nog binnen komen en ik heb nog geen garantie van nieuwe klanten/opdrachtgevers.
Nu weet ik dat het een investering is die essentieel is om echt stappen te kunnen maken om te groeien. Samenwerken maakt dat je helder moet worden in wat je wilt, dat je alle hulp kunt krijgen maar zelf de actie moet ondernemen! Dat vond ik erg waardevol.
Mijn website is klaar, ik weet wat ik kan vragen voor mijn diensten en ik heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen om door te gaan. Het was de stok achter de deur en inspiratie die ik nodig had.
Ik heb ontdekt dat je meer kunt dan je zelf denkt. Ik kan nu echt verder! Ik heb er zeker vertrouwen in om er wat van te maken!"
Irene van Buren- Open armen Hospitality training en advies. Maak eens kennis met Irene via haar Linkedin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten