dinsdag 15 september 2015

Zuiver WIT Speed Coach Sessies: Ervaringen van Christina, Annemarie en Frouke


We hebben inmiddels ook al vele speedcoachsessies gehad. Als je hier meer over wilt weten, dan kun je mij altijd even bellen of mailen via info@zuiverwit.nl. Ik kan je in persoon dan uitleggen wat het precies inhoudt. Lees de ervaringen eens van Frouke, Christina en Annemarie.

"Tijdens de speedcoachsessie bij de lancering van Coachloper maakte Machella me ervan bewust dat ik in mijn streven naar zichtbaarheid te snel wilde en een fase te ver zat. Want ik dacht al in middelen om mijn zichtbaarheid te vergroten, zoals inzet van sociale media, zonder helemaal duidelijk voor ogen te hebben wat ik precies te bieden heb. Met behulp van een aantal relevante vragen bracht ze me terug naar mijn kernwaarden en expertises. Het is me nu nog duidelijker: door het dichtbij jezelf te houden, word je aanbod vanzelf uniek en authentiek. En zullen de logische middelen automatisch volgen. Dit heeft mij goede moed en vertrouwen gegeven om mezelf meer te laten zien! " Christina, Fully –you

"Naar aanleiding van ons gesprek ga ik meer marktverkenning doen. Ik ga mijn doelgroep vragen waar er behoefte aan is zodat ik daar op in kan spelen. Zo weten ze tegelijkertijd dat ik bezig ben als coach. Nog bedankt voor het prettige gesprek!" - Annemarie

"Speedcoachsessie heeft mij het inzicht gebracht dat ik ook kleine stapjes kan zetten. Daarnaast het belang zien van een duidelijk verhaal creƫren zodat mijn klant zicht herkent in dit verhaal. Op deze manier aansluiten bij de ander(met een herkenbaar profiel). Ik ga meer vanuit mijn eigen ervaring vertellen om zo mijn klanten te kunnen helpen.Vooral mijzelf de vraag te stellen, wat levert mijn coaching de ander op, waarin kan ik haar echt helpen en daar verder mee werken om mijzelf zichtbaar te maken. Bedankt voor deze korte en krachtige coachsessie. - Frouke Procee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten