maandag 1 februari 2016

De basis van mijn bedrijf

 "Ik ben nu zo’n 9 jaar de balanscoach voor vrouwen.
In het begin heb ik veel nagedacht over hoe ik mijn bedrijf wil inrichten en hoe mijn marketing eruit zou moeten zien. Daarna heb ik er eigenlijk nooit meer zo intensief over nagedacht. Ik ben vooral veel aan het werken en tijd voor bezinning op het gebied van marketing en het inrichten van mijn bedrijf neem ik eigenlijk zelden.

Door deel te nemen aan het Mastermind groepsprogramma ben ik 5 keer zeer gericht bezig geweest met het weer teruggaan naar de basis van mijn bedrijf. Ik heb nagedacht over waarom ik eigenlijk ondernemer ben geworden, mijn why.

Eigenlijk is alles weer voorbij gekomen, maar nu ben ik wel al 9 jaar ondernemer en ik merk dat mijn verhaal en mijn manier van marketing aangepast mag gaan worden. Door het huiswerk had ik dit keer wel een goede stok achter de deur en heb ik vele uren nagedacht over mijn eigen bedrijf. Verder is het heel fijn om te sparren  met andere vrouwelijke ondernemers.

Machella stelt zich bescheiden op en is meer een procesbegeleider die heel veel aanreikt aan de deelnemers om weer eens grondig na te denken over je eigen bedrijf. De deelnemers moeten het vooral zelf doen en Machella zorgt ervoor dat iedereen even veel aan bod komt om geholpen te worden door de andere deelnemers.

Het heeft mij vooral veel nieuwe inzichten opgeleverd waardoor ik mijn teksten ga herschrijven op mijn site. Vooral mijn “why” zorgt voor een ander verhaal en daarmee ook voor een andere pitch.
Ik heb daarnaast veel ideeën gekregen voor andere producten. Ik heb veel zin om alle ideeën uit te gaan werken én ik ga elke week een vast tijdstip plannen voor marketing en acquisitie.

Aanrader!!! Voor beginnende ondernemers is het Mastermind programma perfect om zeer gedegen je bedrijf op te bouwen. Wanneer je al een tijdje ondernemer bent is het heel fijn om weer eens terug naar de basis te gaan en opnieuw te gaan nadenken over hoe je jouw bedrijf hebt ingericht en wat er anders/beter kan. Het sparren met andere deelnemers voegt echt iets toe. Ik heb een hoop nieuwe inzichten gekregen".


Sandra Ketterings- Dé balanscoach voor vrouwen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten