maandag 1 februari 2016

Een stap maken naar een (nog) professioneler bedrijf


"Na de geboorte van mijn dochter in 2014 ben ik minder gaan werken. Een bewuste keuze, maar wel een die moeilijk te rijmen viel met de door mij gewenste groei van mijn bedrijf. Na de onvrede hierover heerlijk ontwijkend een jaar voor me uit te hebben geschoven, luid roepend dat ik dat ‘over een paar jaar ging doen’, dacht ik op een ochtend ‘of gewoon nu’. Leuk, zo’n stoere gedachte, maar hoe dan?

Machella vertelde over 
haar Mastermind programma en ik overwoog aan te sluiten. Ik was echter bang dat, met mijn aangeboren behoefte eerst anderen te helpen en daarna pas mezelf, de rest van de groep aan het einde van de rit met een prachtig plan naar huis ging en ik nog geen stap verder was.
Ik koos daarom voor 1 op 1 coaching: alle aandacht voor mijn bedrijf, mijn stap, mijn droom. En wat is dat me goed bevallen!

Machella weet precies de 
goede vragen te stellen. Soms lastige, vaak echte nadenkers, maar altijd in een open en ontspannen sfeer. Ik ontdekte bij iedere sessie meer over mezelf, mijn ambitie, mijn bedrijf en zo veranderde mijn solo-vertalerbestaan heel geleidelijk naar het kleine, maar fijne vertaalbureau waar ik al tijden over droomde. 

Machella heeft me geholpen om écht een stap te maken naar een (nog) professioneler bedrijf. Vrouwen die, net als ik, graag willen groeien, maar niet goed genoeg weten hoe, kan ik dan ook zeker aanraden om contact op te nemen met Machella!"
Kristel Buijinck - Crystal Clear translations

Geen opmerkingen:

Een reactie posten