donderdag 4 februari 2016

Er was er 1 jarig, Hoera! Hoera!

Wat geweldig was om het 1-jarig jubileum van Ondernemers Vitamine te vieren, afgelopen donderdag. Een jubileum dat alleen maar mogelijk is door het enthousiasme van deelnemers zoals jij om elkaar te helpen.
Zo lopen we iedere keer allemaal weer geïnspireerd de deur uit, vol energie om de volgende professionele stap te gaan maken. Fantastisch vind ik dat. Dankjewel dat je er was in het afgelopen jaar!

Zoals je wellicht weet, blijft mijn werk met vrouwelijke ondernemers zoals jij niet beperkt tot de netwerkbijeenkomsten. Ik help vrouwen om, vanuit hun eigen persoonlijkheid, hun bedrijf succesvoller te maken. En werken met plezier staat daarbij voorop.
Ik geloof niet in algemene marketing trucs. Je bedrijf is een verlengstuk van jezelf en iedere stap die je maakt, moet passen bij je persoonlijkheid. Anders voelt het nep en leeg en geloof me: je klanten hebben dat direct door.
Daarom werken we eerst aan het fundament van je bedrijf: wat zijn je persoonlijke wensen en verlangens? Hoe groot is je ambitie en waar ligt die? Waar krijg jij energie van?
Pas als dat duidelijk is geworden, kan de focus op de juiste plaats komen. Wat moet je doen om te komen waar je wilt zijn? Het wordt duidelijk hoe jij zou moeten ondernemen en hoe je je zichtbaarheid kunt vergroten op een manier die bij jou past.
Ondernemen op jouw eigen manier zorgt ervoor dat je vuurtje echt gaat branden. Dat je gaat werken voor de klanten die je het liefste wilt en die het meest waardevol voor je zijn. En dat werken weer heel erg leuk wordt!
Vanaf 16 februari gaan we aan de slag met maximaal 4 deelneemsters. En jij kunt er nu nog één van zijn!
Wil je liever privé met mij aan de slag? In een serie van vijf 1 op 1 sessies brengen we jouw bedrijf naar een hoger plan! Hier lees je er alles over.
Je kunt je aanmelden voor de Mastermindgroep of een 1 op 1 traject door een mail te sturen naar info@zuiverwit.nl of door me te bellen op 06 - 45 75 49 60. En natuurlijk kan je me daar ook bereiken voor meer informatie.
Ik hoor graag hoe ik jou kan helpen!
Groetjes en tot snel,
Machella Boot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten