maandag 1 februari 2016

Helpt je om jezelf te ontwikkelen als ondernemer

"Voordat ik met het Mastermind programma begon, had ik geen referentiekader betreft ondernemerschap. Mijn bedrijf heb ik opgezet vanuit mijn passie en het ondernemerschap is iets wat ik ben gaan doen. Maar hoe moet dan nou, dat ondernemen? En hoe doen andere vrouwen dat?

Ik was een beetje zoekende naar andere ondernemers die een soort van bevestiging konden geven aan mijn bezigheden die ik deed en de onzekerheden die ik had.

Het grootste voordeel om deel te nemen aan het groepsprogramma is het feit dat je gaat sparren met ondernemers die niet op de hoogte zijn van jouw business. Ze moeten zich in jouw bedrijf verplaatsen en dat levert soms verassende en confronterende conclusies op.

Machella is en prettig persoon met een goed vermogen om te luisteren.
Daardoor stelt ze scherpe vragen. Ook vond ik het prettig om het materiaal mee te krijgen. Dit is na een heftige sessie wel fijn, zodat je het thuis ook even weer kunt openslaan.

Het heeft mij veel meer zekerheid gegeven in mijn ondernemerschap en vooral een referentiekader. Ik ben mijn onderneming/mijn passie zelfs als werk gaan zien! Hierdoor kan ik beter een scheiding maken tussen Miss Morrison en Cisca.Het programma helpt je om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om een referentiekader te krijgen en vooral om in een veilige omgeving met professionals over je business te praten". 

Cisca Colijn- Miss Morrison

Geen opmerkingen:

Een reactie posten