maandag 1 februari 2016

Ik denk dat ik het allemaal wel alleen kan

 "Ik denk altijd dat ik het allemaal wel alleen kan. Dat is ook zo! Ik kan het ook alleen.
Toch heb ik gekozen voor het Mastermind programma vanMachella. Ik weet namelijk dat ik in mijn eentje niet echt eens vernieuwend, verfrissender en vooral ook diepgaander over onderwerpen kan nadenken.
De waan van de dag komt ertussendoor. Ik wilde wat veranderen, dat ging gewoon niet zonder dat ik er echt even bij stil ging staan.

De tijd tussen de Mastermind-afspraken door zorgde ervoor dat ik aan de slag ging. Nieuwe produkten, betere opbouw, nieuwe teksten maar vooral ook nieuwe energie! Ik heb de tijd genomen om aandacht te geven aan mijn bedrijf, mijn producten en mijn manier van ondernemen.

En waarschijnlijk weet je het wel... alles wat je aandacht geeft groeit! Bedankt collega Masterminders".

Erica Resiglione- De Toekomstbus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten