maandag 4 april 2016

Thema 'Netwerken' bij netwerkbijeenkomst

Vanmorgen ben ik naar Open Coffee Lansingerland gegaan.
Er was een goede opkomst, mede omdat het thema 'netwerken' erg aansprak.
De spreker had voor mij, als fervent netwerker, niet heel veel nieuwe inzichten
maar maakte toch veel los bij de andere bezoekers.


"Hoe doe je dat nu eigenlijk, jezelf profileren tijdens een netwerkbijeenkomst'."Ik heb zelf nog niet helemaal helder wat ik precies doe, dan kan ik het ook niet bij een netwerkbijeenkomst vertellen"."Het blijft toch spannend om jezelf zo onder de aandacht te brengen".

Zoals je kunt bedenken is het een gemiste kans als je zonder goed helder te hebben wie je bent ,wat je doet en wat je voor de ander kunt betekenen naar netwerkbijeenkomsten gaat.
Hoe kun je jezelf als ondernemers goed zichtbaar maken als je het zelf niet helder hebt ?!

Er valt nog zoveel meer te vertellen over succesvol en met plezier netwerken!

Een plek waar het zeker op een ontspannen en met resultaat netwerken en ontmoeten is:
Ondernemers Vitamine: netwerk voor vrouwelijke ondernemers.
De plek waarin je investeert in je persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Binnenkort komt er zelfs een 2e netwerkclub bij: Speciaal voor vrouwelijke professionals in loondienst en vrouwen in zelfstandig ondernemerschap. Juist deze combinatie en het samenbrengen van elkaar maakt het extra waardevol.

Dit is een variant met lidmaatschap en maandelijkse events vanuit de Personal Branding gedachte: Ontdek waarin je goed bent, je goed kunt onderscheiden,  goed kunt benoemen en je op een authentieke en opvallende manier weet te profileren!

Neem eens contact met mij op als je verder wil praten over hoe ik jou kan helpen je sterk te profileren op een manier die bij je past, met resultaat maar vooral veel plezier brengt in jouw leven als professional. Tel 06 45754960