vrijdag 22 april 2016

Reacties deelnemers Ondernemers Vitamine

Benieuwd naar wat Ondernemers Vitamine is en vraag je je af of het ook iets voor jou is?

Bekijk en lees alvast de reacties van eerdere deelnemers.
Reken maar dat je ook enthousiast bent en je een keer komt.

Tot binnenkort!

Machella Boot
Facilitator en organisator Ondernemers Vitamine sinds januari 20154 opmerkingen:

 1. Ik ben elke keer weer benieuwd wie ik kan ontmoeten en ben nieuwsgierig naar de achtergronden en drijfveren van alle ondernemende vrouwen die ik daar ontmoet. Het geeft me nieuwe en interessante inzichten die mij verder helpen met mijn eigen onderneming als grafisch vomgever www.ebgrafisch.nl Echt een aanrader om aan dit netwerk deel te nemen! C U de volgende X!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Per abuis Anoniem gekozen, maar ik ben Elise Bakker van Grafilizz Grafisch ontwerp.
   Ciao!

   Verwijderen
 2. Afgelopen donderdag 21 april ben ik voor het eerst naar een Ondernemers Vitamine geweest. En dit is mij zeker heel goed bevallen! Van mezelf ben ik niet iemand die makkelijk hele verhalen vertelt over wie ik ben en wat ik doe, maar door de ontspannen en ongedwongen sfeer praat je vanzelf honderduit waardoor je mooie, interessante en leerzame gesprekken hebt. De dames die hier aan deelnemen zijn allemaal bereid om hun kennis met je te delen, waardoor ik al veel geleerd heb!
  Het is daarom ook zeker een aanrader om een keertje deel te nemen aan een Ondernemers Vitamine, zodat je zelf kunt ervaren hoe het is.
  En het is een beetje laat, maar thanks iedereen nog voor een leuke bijeenkomst en tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Na iedere Ondernemers Vitamine ga ik weer bubbelend van de energie naar huis. Interessante onderwerpen, leuke vrouwen, goede sfeer. De enige afspraak die al voor iedere maand gepland staat."

  BeantwoordenVerwijderen