donderdag 22 september 2016

Maarre… doe je ook wel eens wat met groepen?


Afgelopen Ondernemers Vitamine werd mij weer gevraagd of ik naast 1-op-1 coaching ook coaching werk doe in kleine groepen. Serieus?
Vier jaar achtereen heb ik "Mastermind, jouw vliegende start" verzorgd. Iedere keer weer super waardevol voor de deelnemers en heel erg leuk voor mij om te doen. De energie die ontstaat in zo’n groep is iedere keer weer bijzonder.
Wat ik (veel!) minder leuk vond, was het onder de aandacht brengen van het programma. Dat ik er iedere keer weer aandacht voor moest vragen… het voelde bijna als leuren, en dat kostte zoveel energie. Eigenlijk zou dat niet nodig moeten zijn voor zo’n goed groepsprogramma, met zoveel enthousiasme van de oud-deelnemers, vond ik.
Het kostte me zoveel energie, dat ik besloot mijn groepsprogramma Mastermind op de plank ging (en zelf van mijn website verdween!). No more! Ik ging volop aan de slag met mijn 1-op-1 coachingstrajecten.  
En nu? Nu krijg ik de vraag of ik mijn coaching ook niet in kleine groepen geef! In de gesprekken die ik de afgelopen tijd voerde met vrouwelijke ondernemers hoor ik telkens terug dat er behoefte is om in een kleine groep, intensief en doelgericht met elkaar te werken. Om echt stappen te maken en net zoals tijdens de Ondernemers Vitamine netwerkbijeenkomsten geïnspireerd te raken en kansen en mogelijkheden te zien. Alles wat er tijdens mijn Mastermind programma gebeurt, dus!
En zo kan het, dat een programma dat even rustig op de plank lag en waar ik geen reclame voor maakte, al voor de helft volgeboekt is… Hé, wie ben ik om daar nee tegen te zeggen? ;-)
Kortom: ”Mastermind, jouw vliegende start” gaat weer van start! Jeeh!


Wat houdt het programma in?
Het programma duurt 14 weken, waarin we elkaar vijf keer zien. Iedere drie weken treffen we elkaar bij mij in de Zuiver WIT studio.

Dit programma is maatwerk. Geen vastomlijnde training, maar ruimte voor jouw persoonlijke worstelingen en uitdagingen. We gaan werken aan waar jij de aandacht op wil richten, Zodat jij echt verder kunt, tijdens het programma en erna. Als groep gaan jullie elkaar daarbij 14 weken lang helpen. Jullie zijn elkaars stok achter de deur, iedere bijeenkomst weer. No excuses!
Vanuit een veilige setting met mij als coach, door de combinatie van de verschillende expertises en achtergronden, gaan we met een frisse blik kijken naar jouw ondernemerschap en de manier waarop je onderneemt. Dat brengt de verandering waar je naar op zoek bent. Bovendien heb je nu de stok achter de deur om de verandering door te voeren en vol te houden.
Want: als je doet wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg!      
In oktober start ik dus weer met een nieuwe Mastermind groep. Er zijn nu twee definitieve aanmeldingen en er is nog plaats voor twee enthousiaste ondernemers.
Onderaan deze pagina vind je de tijden van de real life sessies, maar omdat ik weet dat jullie agenda’s vol zijn, is er de mogelijkheid om de data aan te passen. In overleg met elkaar, natuurlijk.
Is dit groepsprogramma ook wat jij zoekt? Ga je steeds weer enthousiast bij Ondernemers Vitamine vandaan en wil je dat vaker? Zoek je eigenlijk naar de aanleiding om jouw bedrijf de volgende stap te laten maken? Of heb je nog vragen? Laat het me weten via mail of bel me even op 06-45754960.
Ik beloof je dat ik persoonlijk met je in gesprek ga. En als ik denk dat dit programma niet bij je past, zeg ik dat ook eerlijk.
Zonnige groet,
Machella Boot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten