dinsdag 13 september 2016

Programma Mastermind, november 2016!

Programma Mastermind: 
inschrijving nu mogelijk!


Het groepsprogramma “Mastermind, vliegende start” helpt vrouwelijke ondernemers om een nieuwe stap te maken met hun onderneming en snel resultaten te boeken.


Vind je het lastig om doelen te stellen en je eraan te houden? Snak je naar een sparringpartner die zelf ook ondernemer is en begrijpt waar je mee worstelt?
Vrouwelijke ondernemers worstelen vaak alleen met vragen als: hoe kan ik mijn netwerk vergroten? Hoe kan ik meer klanten ‘krijgen’? Hoe combineer ik werk en gezin? Hoe kan ik het beste omgaan met mijn (beperkte) tijd? Hoe kan ik meer verdienen zonder mezelf te verliezen? Hoe kan ik nou echt eens een stap maken in mijn professionaliteit als ondernemer? Hoe kan ik plezier ervaren als ondernemer en ook een goede boterham verdienen?

Ondernemen hoef je niet alleen te doen:
 
Wat denk je ervan: in 14 weken met vier vrouwelijke ondernemers een vliegende nieuwe start/stap maken en resultaten zien! Tijdens dit groepsprogramma werk je in een kleine groep van vrouwelijke ondernemers. Je stelt doelen, leert ze na te komen en geniet van het behalen ervan. Er is volop samenwerking, energie, toewijding, inspanning en enthousiasme om met elkaar te groeien naar succes in je eigen bedrijf.

Herken jij dit?
Tijd maken om te netwerken, een sparringpartner te vinden, om te werken aan de groei van jouw bedrijf staat niet bovenaan je to do lijst. Of nou ja, eigenlijk wel, maar het wordt ondergesneeuwd door de uitdagingen om:
  • je inkomsten te verdienen
  • nieuwe klanten te vinden
Stel je dit eens voor
In een veilige omgeving ga je, onder leiding van mij als coach, in gesprek met drie andere vrouwelijke ondernemers. Jullie passen bij elkaar, delen de ondernemers ervaring die past bij jou en de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Delen staat centraal, want zo kunnen we elkaar verder helpen.
Wat kun je verwachten van onze bijeenkomsten?
* Je stelt bij de eerste bijeenkomst jouw doel vast en werkt gedurende 14 weken om dit doel te bereiken met hulp van jouw support-collega’s,
* Er is een heldere structuur tijdens de bijeenkomsten,
* Iedereen komt aan bod,
* Ik zorg voor de tijdsbewaking tijdens de meeting (want jouw tijd is schaars!),
* Er zijn veel to the point gestelde vragen,
* We zijn elkaars stok achter de deur,
* En dit alles gebeurt in een sfeervolle ruimte met smakelijke verwennerijen. Je krijgt de tijd om aandacht aan jezelf te geven.

Bovendien heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de online Mastermind groep. Zo kun je contact houden met jouw support-collega’s en kennis en ervaringen met elkaar delen.

Voor wie is het Mastermind programma?
Voor iedere vrouwelijke ondernemer/zzp-er die:
  • kennis, diensten en expertise verkoopt, zoals bijvoorbeeld coaches/trainers/adviseurs,
  • deel uit wil maken van een ambitieuze groep ondernemers,
  • op zoek is naar nieuwe inzichten, die verbetering kunnen brengen in je zakelijke (en persoonlijk leven),
  • toe is aan een nieuwe stap voor haar bedrijf en succesvol wil zijn,
  • de lat hoger wil leggen en tot een hoger niveau wil groeien.

Wat kun je verwachten in dit programma

Ondersteuning, veiligheid en inspiratie om je te helpen je doel te realiseren. De praktijk leert dat het heel fijn is om dit samen met anderen te doen, die ook ambitieus zijn, en met wie je je worstelingen kunt delen. Zo haal je veel meer uit jezelf en kun je succesvoller zijn. Bovendien verplicht je jezelf niet alleen in, maar ook aan je bedrijf te blijven werken gedurende de loop van het programma.


Investering
De investering voor deelname aan deze groep is € 495,- voor de volledige looptijd (exclusief 21% btw).
Het hele programma duurt vier maanden en bestaat uit vijf sessies, elk om de drie weken. Voor € 125,- per maand doe je dus al mee!


Maar let op!
Daarnaast vraag ik om de toezegging en inspanning dat je alle vijf de bijeenkomsten aanwezig zult zijn. Deze Mastermind is voor een korte periode (14 weken) en in een kleine groep.
Voor het succes van deze groep moet iedere deelnemer bij iedere bijeenkomst aanwezig zijn om voor iedereen het maximale uit het programma te halen. De start- en vervolgdata kunnen in overleg met de groep worden gewijzigd.

De bijeenkomsten worden verzorgd in de studio van Zuiver WIT, Krakeendstraat 33, Den Haag Leidschenveen. Prima bereikbaar met openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Heb je belangstelling om mee te doen aan de “Mastermind groep, vliegende start”? Je deelname is welkom. Voor deze editie van Mastermind zijn er nog twee plaatsen beschikbaar.
Stuur je mij een mail, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Liever even bellen? Prima, dat kan op 06-45754960.

Garantie: Ik ga persoonlijk met je in gesprek. Als ik denk dat dit programma niet bij je past, zeg ik dat ook eerlijk.

Mastermind programma start weer
op WOENSDAG 9 NOVEMBER 2017*

Ik bied dit programma maximaal drie keer per jaar aan, met vier deelnemers per keer.


OCHTEND

WOENSDAG 9 november

09.00 uur – 11.30 uur

Let op: dit zijn richtdata, die in overleg met de deelnemers aangepast kunnen worden.

Ja, ik schrijf mij nu in


Wat zeggen je voorgangers?

"Om jezelf te ontwikkelen als ondernemer, om een referentiekader te krijgen en vooral om in een veilige omgeving met professionals over je business te praten. — Cisca Colijn, Miss Morrison
"Wanneer je al een tijdje ondernemer bent is het heel fijn om weer eens terug naar de basis te gaan en opnieuw te gaan nadenken over hoe je jouw bedrijf hebt ingericht en wat er anders/beter kan. Het sparren met andere deelnemers voegt echt iets toe. Ik heb een hoop nieuwe inzichten gekregen".
— Sandra Ketterings, Dé balanscoach voor vrouwen
“Ik vind het heel inspirerend! Voor mij ook een stok achter de deur. Ik weet zeker dat we met z’n allen heel ver gaan komen. Machella, jij bent een goede coach en stuurt ons de goede richting in”. 
— Irene van Buren, Hospitality training en advies
"De aanleiding voor mij om mee te doen was dat ik mijn focus wilde verbeteren. Ik liep vast in mijn eigen denkproces, ik had geen duidelijke doelen waardoor mijn focus niet altijd even goed was. 
Het programma heeft mij veel meer helderheid opgeleverd. Door de logische opbouw van de sessies en de daarbij behorende opdrachten werd voor mij steeds duidelijker hoe ik mijn bedrijf onder de aandacht kan brengen van het MKB.  
Ik heb ook helderder gekregen wie mijn doelgroep is en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken. Mijn focus is enorm toegenomen en mijn zelfvertrouwen is dusdanig gegroeid dat ik mij zeker voel om potentiële klanten met mijn unieke methode te benaderen. 
Doordat Machella werkt met voorbeelden uit haar eigen bedrijf geeft ze het gevoel dat ze dicht bij je staat en met ondersteunde opdrachten kon je heel eenvoudig de vertaalslag maken naar je eigen bedrijf. 

De kernwoorden voor het groepsprogramma zijn: Versnellend, Structuur, Inzicht, Feedback, Focus. 
Een aanrader voor iedere vrouwelijke ondernemer!" — Agathe Hania, Coaching Balans in zichtGeen opmerkingen:

Een reactie posten