maandag 12 september 2016

Vanaf vandaag ga ik het anders doen!


Afgelopen donderdag vroeg ik bij de Ondernemers Sessie...
Wat neem jij jezelf voor om vanaf vandaag anders te doen? Daar kwamen mooie reacties op.

Ik vertelde zelf dat ik vanaf dat moment helder wil gaan communiceren voor welk type vrouwelijke ondernemers "Ondernemers Vitamine" sessies zijn. Daar is ook wel lef voor nodig om dat zo te uiten, misschien herkennen de vrouwen zich hier niet in.  Maar het voelt o zo krachtig en spannend tegelijkertijd.

Nu ben ik benieuwd naar jouw stap: Wat ga jij vanaf vandaag anders doen?1 opmerking:

  1. Ik ga mezelf gerichter profileren als grafisch vormgever en mijn expertise en vak op een adviserende manier als vakvrouw sterker over het voetlicht brengen. Dat ga ik doen via alle kanalen dus zowel tijdens netwerkbijeenkomsten als online via social media en mijn website.
    Elise Bakker

    BeantwoordenVerwijderen