maandag 28 november 2016

Van Wens naar Werkelijkheid bij Ondernemers VitamineWelke plannen staan al klaar voor volgend jaar?
Waar kijk jij naar uit komend jaar?
Wat is je motto voor komend jaar?


In een gezellige setting zijn wij vorige week met Geesje Bluijssen aan de slag gegaan om deze en andere vragen met elkaar te beantwoorden.  Geesje is uitvinder en uitgever van het IN EN UITZICHTSPEL

Wens naar Werkelijkheid.

Hoe bijzonder is het dan om ondernemer Geesje hierover te interviewen.
Zij had afgelopen 2 jaar een weg van ontdekkingen. Hoe kun je iets wat een idee is omzetten naar een concreet spel, puur vanuit je eigen wens om te creëren?

Geesje vertelde haar de ins en outs van deze weg, echt een geweldig verhaal.
Wat voor ons echt mooie inzichten bracht was het feit dat Geesje zichzelf heeft toegestaan om te experimenteren.
Ga onderzoeken en blijf van daaruit kleine stappen nemen. 

De gedachte van Geesje om met elke keuze die ze maakte in haar achterhoofd: "Als ik het niet leuk meer vind kan ik stoppen, op ieder moment" gaf haar zo'n vrijheid. Wat was namelijk het ergste wat er kon gebeuren als het niet zou lukken. Dan is ze haar persoonlijk geïnvesteerde spaargeld kwijt, maar is ze nog steeds Geesje!

Op haar pad naar zichtbaarheid voor het spel, kwam ze in contact met verschillende media. Ze dronk koffie met schrijver van de Creatiespiraal en inspiratiebron Marinus Knoope, sprak in het radioprogramma van Dolf Janssen, stond in het alle regionale kranten en speelde de laatste 5 dagen van het jaar een spelletje met DJ Frank van der Lende van 3FM. Zo kan het dus snel gaan met je zichtbaarheid.
Nu heeft Geesje alweer de tweede bestelling ontvangen, de 2e druk van haar spel en lijkt het haar zo mooi als jij, ik en vele anderen het spel spelen en echt in contact komen met elkaar.
Dat je dingen ontdekt van elkaar die je nog niet wist en je laat verrassen door je eigen antwoorden. 

Ik kijk uit naar de gezellige decembermaand, met het spel op tafel!

Machella
Geen opmerkingen:

Een reactie posten