donderdag 29 december 2016

"Ik wil meer focus!"


"Ik wil meer focus!" Er is geen opmerking die ik in het afgelopen jaar vaker gehoord heb dan de bovenstaande. De ondernemende vrouwen om me heen (jij hoort daar waarschijnlijk bij) weten al heel veel. Ze hebben programma’s gevolgd, ze hebben workshops en cursussen gedaan. Ze hebben boeken gelezen, doelen gesteld, lijstjes bijgehouden… Maar ze verlangen naar dat ene, ontbrekende schakeltje: focus.


De focus om de gestelde doelen niet uit het oog te verliezen, om alle opgedane kennis in praktijk te brengen. Om gestarte projecten te volbrengen. Om de grote lijn niet kwijt te raken. Om de stip in de verte in het oog te houden.


Goed. Laten we dan hierbij afspreken dat het gebrek aan focus bij 2016 hoort. Want in 2017 gaan we de focus vinden.


Er starten in 2017 namelijk twee Ondernemers Vitamine Focus Groepen!


Iedere groep bestaat uit vier personen en onder leiding van mij kruipen die om de tafel. Ieder krijgt de ruimte en tijd om zijn doelen te vertellen (of wellicht om die in het gesprek vorm te geven) of te brainstormen met de groep.


Iedere maand is er weer een nieuwe sessie en daarin kijk je terug op de sessie van de vorige keer. Wat waren je doelen? Wat heb je gedaan om die te bereiken? Wat had je ander kunnen doen? Wat wil je aankomende maand gaan doen?


De sessies zijn na iedere Ondernemers Vitamine netwerkbijeenkomst in het HNK. Je zit na die bijeenkomst waarschijnlijk vol met inspiratie en ideeën. Een perfecte tijd om die in goede plannen om te zetten!


De groepen starten iedere maand om 12:30 uur en eindigen om 14:30 uur. Je schrijft je in voor de OV Focus groep Den Haag of Rotterdam. Er is in iedere groep plaats voor 4 personen.


Om de focus te houden, is het belangrijk dat je volhoudt. Je belooft jezelf (en de andere deelnemers) dus ook dat je minimaal vier keer meedoet. De bijdrage voor deze groep is €40 per maand (excl. btw). Je krijgt daarvoor iedere maand van mij een factuur.


De eerste bijeenkomst van de OV Focus Groep Rotterdam is op 17 januari 2017. De eerste bijeenkomst in Den Haag is op 26 januari 2017. 
Update: beide OV Focus Groepen zijn inmiddels vol!


Nog een Focus Groep!
Wil jij toch ook graag meedoen met een Focus Groep? Dan heb ik goed nieuws, want gezien de interesse gaat er binnenkort een derde groep starten: de Zuiver WIT Focus Groep.


Deze groep zal niet gekoppeld zijn aan de Ondernemers Vitamine bijeenkomsten, maar gehouden worden op dinsdagavond. Handig, want overdag ben je waarschijnlijk al druk genoeg!


De datum van de eerste vier bijeenkomsten van deze groep zijn 7 februari, 7 maart, 4 april en 9 mei 2017.  UPDATE: nog 1 plek vrij!


Deze Zuiver WIT Focus Groep wordt gehouden in mijn werkruimte op Krakeendstraat 33 in Den Haag (Leidschenveen) van 20:00 tot 22:00 uur. Ook voor deze groep is de bijdrage €40 per maand.


Aanmelden voor deze groep kan via e-mail: info@zuiverwit.nl Ook als je op de wachtlijst wilt voor één van de Ondernemers Vitamine Focus Groepen kun je me dat natuurlijk ook via e-mail laten weten.


Twijfel je of het is wat je nodig hebt? Natuurlijk kun je me ook bellen: 06 - 45 75 49 60.


Tot snel!


Machella Boot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten