donderdag 22 december 2016

Zelf regie nemen

Wat een fijn gevoel geeft dit bericht van Sigrid.

"2016 begon voor mij met het coaching traject bij jou. En terugkijkend heeft dat grote impact gehad op hoe ik me heb kunnen ontwikkelen. Hartelijk dank daarvoor! Heel fijn dat wij elkaar hebben leren kennen. Vandaar ook een ereplaats voor jou in het creatieve jaarverslag dat ik jaarlijks maak":

Dit is wat Sigrid in het creatief jaarverslag heeft geschreven:

Wat is je grootste leerervaring?

Coach Machella Boot van Zuiver Wit heeft mij geweldig geholpen om zelf de regie te nemen. Als je doet waar je eigen kracht zit, geef je het beste van jezelf en daar help je ook de anderen het meest mee. Dit koester ik als het belangrijkste inzicht van dit jaar.
Dankzij deze sessies heb ik scherpere keuzes gemaakt en gericht sturing gegeven aan nieuwe projecten. Mijn werk draait niet alleen om verhalen vinden, vormen en delen maar ook om spiegelen, helderheid scheppen, reflecteren en nog veel meer. Ook dat inzicht helpt me verder.Tof idee van Sigrid, een creatief jaarverslag. Hier kun je het helemaal lezen>>

Geen opmerkingen:

Een reactie posten