maandag 30 januari 2017

Focusgroep in de avond

Focusgroep Zuiver WIT


Er zijn al twee focusgroepen gestart die direct ná de bijeenkomsten van Ondernemers Vitamine plaatsvinden. De deelneemsters gaan zo direct aan de slag om hun opgedane inspiratie om te zetten in concrete plannen en doelen.


Voor vrouwen die in 2017 ook echt door willen pakken en focus nodig hebben om hun plannen waar te maken, maar die op dinsdag- of donderdagmiddag al bezet zijn, is er nu ook een Focusgroep in de avonduren. Deze sessies worden gehouden in de studio van Zuiver WIT in Den Haag.

Deze Zuiver WIT Focusgroep is voor de ervaren vrouwelijke ondernemer. Deze vrouwen zijn geen starters meer, ze hebben al een aantal jaren een eigen bedrijf en werken met mooie opdrachten en klanten.


Ik heb gemerkt dat juist deze vrouwen behoefte hebben aan uitwisseling met gelijkgestemde vrouwen. Om te sparren over hun werk en de uitdagingen in hun leven. Om hun zo volgende doel helder voor ogen te krijgen, de stip op de horizon te zetten en… hem te bereiken.


In deze Focusgroep doe je nieuwe business ideeën op en je kunt de groep gebruiken als klankbord voor nieuwe plannen en gedachten. Je wisselt kennis uit met elkaar, maar je wordt ook iedere sessie weer geconfronteerd met je doelen van de vorige maand: wat heb je gerealiseerd? Wat is nog steeds waardevol? Wat heb je voor nieuwe inzichten gekregen? En: wat ga je aankomende maand doen?

Iedere groep bestaat uit vier personen. Eén keer per maand komen wij samen op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. Ieder krijgt de ruimte en tijd om zijn doelen te vertellen en te brainstormen met de groep.

De Zuiver WIT Focus groep werkt vanuit een open blik en werkt het beste als je bereid bent om te delen, te onderzoeken en te reflecteren. Als je graag nadenkt over je bedrijf en jezelf, maar je niet wilt verliezen in oppervlakkige praatjes. Als je op zoekt bent naar verdieping én naar praktische adviezen. Als je in een veilige omgeving, in een gelijkgestemde groep, je successen en verbeterpunten wilt kunnen delen. Als je behoefte hebt een een stevige stok achter de deur om je doelen te behalen!


Om de focus te houden, is het belangrijk dat je volhoudt. Je belooft jezelf (en de andere deelnemers) dus ook dat je minimaal vier keer meedoet. De bijdrage voor deze groep is €40 per maand (excl. btw). Je krijgt daarvoor iedere maand van mij een factuur.

De data voor de 1e vier sessies zijn:
7 februari, 7 maart, 4 april en 9 mei 2017.
(Dit is puur informatief; de groep loopt na 9 mei gewoon maandelijks door.)

Aanmelden voor deze groep kan via e-mail: info@zuiverwit.nl Ook als je op de wachtlijst wilt voor één van de Ondernemers Vitamine Focus Groepen (op dinsdag= of donderdagmiddag) kun je me dat natuurlijk ook via e-mail laten weten. (Update: vol!)

Twijfel je of het is wat je nodig hebt? Natuurlijk kun je me ook bellen: 06 - 45 75 49 60.

Machella Boot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten