donderdag 30 maart 2017

Het geeft mij energie!Ik had het gevoel met mijn bedrijf Expeditie Opvoeden op een kruispunt te staan.


Het was tijd om een stap te zetten, een andere richting in te slaan maar welke? Ik kwam daar niet goed uit. Op mijn bureau plakte ik een post-it met daarop geschreven “Machella.” Tijd voor coaching dacht ik namelijk. Drie keer raden wie mij de volgende dag, na een hele lange tijd niet gesproken te hebben, belt!


Tijdens de 1 op 1 coaching van Machella onderzoek ik de verschillende richtingen
die ik in zou kunnen slaan. Ik kiep er als het ware mijn hele hoofd leeg. Machella helpt mij (onder)zoeken waar de energie gaat stromen. Ze houdt het zakelijke aspect altijd in de gaten. Ze stelt mij kritische vragen, ze verheldert, ze inventariseert en dat alles op een frisse manier en met gevoel voor humor. Het helpt mij enorm. Het geeft mij energie! Het houdt mij actief en zorgt ervoor dat ik stappen zet in de richting die voor mij de juiste is. Ik heb daarom na 5 sessies besloten mijzelf dit gehele jaar coaching cadeau te doen.

Een belangrijke meerwaarde van Machella is dat zij haar netwerk in zet om mij verder te helpen. Ze wist mij te koppelen aan een vormgever en illustrator die heel goed bij mij passen. Hierdoor is mijn wens een boek uit te geven waarheid geworden.

Saskya Wiegel 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten