dinsdag 18 april 2017

Focusgroep 5 van start!
Focusgroep Zuiver WIT

Dit jaar zijn vier focusgroepen gestart met enthousiaste reacties:
“Door deel te nemen aan de Focusgroep ervaar ik veel meer rust en richting in het ondernemerschap. Ik heb weer de regie en bedenk niet alleen allerlei plannen, maar ik kom elke dag in actie om weer een stap verder te komen. Dat geeft zoveel voldoening”. Kristel
“Ik heb nu écht weer plezier terug in mijn werk, met dezelfde klanten waarmee ik al 10 jaar onderneem”. “Er hoeft niet meteen van alles omgegooid te worden om weer te ervaren waar je blij van wordt in je ondernemerschap Marit

Voor vrouwen die in 2017 écht door willen pakken en focus nodig hebben om hun plannen waar te maken, start een 5e Focusgroep in Barendrecht.

Deze Zuiver WIT Focusgroep is voor de ervaren vrouwelijke ondernemer. Ze hebben een aantal jaren een eigen bedrijf en werken met mooie opdrachten en klanten.

Ik heb gemerkt dat juist deze vrouwen behoefte hebben aan uitwisseling met gelijkgestemde vrouwen. Om te sparren over hun werk en de uitdagingen in hun leven. Om zo hun volgende doel helder voor ogen te krijgen, de stip op de horizon te zetten en… die stip te bereiken!

In deze Focusgroep doe je nieuwe business ideeën op en je kunt de groep gebruiken als klankbord voor nieuwe plannen en gedachten. Je wisselt kennis uit met elkaar, maar je wordt ook iedere sessie weer geconfronteerd met je doelen van de vorige maand: wat heb je gerealiseerd? Wat is nog steeds waardevol? Wat heb je voor nieuwe inzichten gekregen? En: wat ga je aankomende maand doen?

Iedere groep bestaat uit vier personen. Eén keer per maand komen we bij elkaar op dinsdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur. Iedereen krijgt de ruimte en tijd om zijn doelen te vertellen en te brainstormen met de groep.

De locatie van deze Focusgroep is Het Kruispunt in Barendrecht.

De Zuiver WIT Focusgroep werkt vanuit een open blik en werkt het beste als je bereid bent om te delen, te onderzoeken en te reflecteren. Als je graag nadenkt over je bedrijf en jezelf, maar je niet wilt verliezen in oppervlakkige praatjes. Als je op zoek bent naar verdieping én naar praktische adviezen. Als je in een veilige omgeving, in een gelijkgestemde groep, je successen en verbeterpunten wilt delen. Als je behoefte hebt aan een stevige stok achter de deur om je doelen te behalen!

Om de focus te houden, is het belangrijk dat je volhoudt. Je belooft jezelf (en de andere deelnemers) dus ook dat je minimaal vijf keer meedoet. De bijdrage voor deze groep is €44,- per maand (excl. btw). Je krijgt daarvoor iedere maand een factuur.

De 1e vijf sessies zijn op een dinsdag:
12 mei, 6 juni, 4 juli, 25 augustus en 19 september 2017

Nieuw gezicht:

De Focusgroepen zijn zo interessant gebleken voor vrouwelijke ondernemers dat ik bij wijze van iedere week een nieuwe groep kan starten en ook in andere steden.
Natuurlijk wil ik ook graag tijd houden voor de 1 op 1 coaching sessies en daarom breidt Zuiver WIT uit met een nieuw gezicht voor de Focusgroepen.
Leanne Binder begeleidt deze 5e Focusgroep in de regio Rotterdam, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk! Leanne is een ervaren schrijfcoach, die ondernemers helpt met inzicht geven, keuzes maken en koers bepalen voor hun bedrijf. Als de koers duidelijk is, helpt zij om je bedrijf te verwoorden in een lekker leesbare tekst die de klanten trekt waarvoor je graag werkt. Ook begeleidt zij al jaren intervisiegroepen. Ze is heel enthousiast om ook de vrouwen van Zuiver WIT te helpen met het maken van de volgende stap in hun ondernemerschap door FOCUS!

Aanmelden voor deze groep kan via e-mail: info@zuiverwit.nl. Twijfel je of dit is wat je nodig hebt? Bel me: 06-45 75 49 60. Komen de data niet goed uit, maar wil je graag in een Focusgroep? Bel dan ook! Want misschien kunnen we de data verzetten.

Machella Boot

Geen opmerkingen:

Een reactie posten