zaterdag 3 juni 2017

Ik heb zin in iets nieuws!

Wanneer ik iets nieuws begin komen de twijfels op:

"Is dit wel waar vrouwen op zitten te wachten,
is het wel het goede moment van het jaar, 
gaan vrouwen dit echt doen?
 
Want ik kan het wel een waanZinnig goed idee vinden om te doen maar is dat ook echt zo.

Ik besteed al mijn hele leven veel tijd aan reflectie, zelfkennis en groei en verandering. Ik reserveer er tijd voor in mijn agenda voor verschillende dingen die ik daarin onderneem. Daardoor blijf ik mij ontwikkelen, elke dag ga ik ieder opzicht vooruit!

Alles wat nieuw is heeft tijd nodig. Ook Ondernemers Vitamine is ooit begonnen met een clubje vrouwen die nieuwsgierig waren. Wat is het nu precies dat Ondernemers Vitamine, wat gaat het mij brengen?
En kijk nu eens 2,5 jaar later, en 50 Ondernemers Vitamine verder. Wat het is hoef ik nú niet meer uit te leggen. Dat doen de enthousiaste vrouwen zelf. (meer dan 350)

En zo verwacht ik het ook met ZIN!
Het is één zaterdagmiddag in de maand die je blokt in je agenda. Om de tijd te nemen om eens na te denken, stil te staan bij wat écht belangrijk voor jou is. Veel te vaak neemt de waan van de dag je mee naar de dagelijkse invulling, wat moet worden gedaan.

Je leest net als ik vast genoeg in tijdschriften en "zelfhulpboeken" en neemt je voor om dat goede inzicht of idee toe te gaan passen. En dan ga je weer terug naar je dagelijkse activiteiten. Filosofische vragen en positieve psychologie?! lees ik in de Flow, Happinez en Psychologie. Maar wat past en werkt nu voor mij?
Alleen lezen: Zo blijf je passief bezig terwijl je eigenlijk weet dat het toepassen je zoveel kan brengen.  Maar ja, de tijd he!

Bij ZIN daag ik je uit, wil ik je inspireren en activeren om dat wat je eigenlijk wil, te vertalen naar wat kan ik DOEN en daarop actie te ondernemen. En je bent niet alleen met dat verlangen om van denken naar doen te gaan, en te blijven. Te doen wat je je voorneemt.
Bij ZIN ontmoet je andere gemotiveerde vrouwen die "iets" willen veranderen maar nog niet precies weten hoe. Allemaal vrouwen die uit het leven en uit zichzelf willen halen wat er in zit.
Die ZIN hebben om een volgende stap te maken, verantwoordelijkheid nemen voor hun geluk en ZINnig hun tijd willen besteden aan datgene waar het eigenlijk toe doet. Je leven betekenis geven.

Ik sta voor de gedachte: "life is what you make it", je kunt zelf je meest gelukkige leven vormgeven (lifedesign), kruip uit de slachtoffermodus en leef!

Kom ook naar ZIN, heb het lef om iets nieuws en onbekends te ervaren! Ik beloof je het, het zal het waard zijn!
Niet twijfelen maar doen!
Tot 10 juni!
Liefs Machella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten