maandag 10 juli 2017

Uit mijn comfort zone


Ik ben nu 2 jaar zelfstandige ondernemer en ik vind dat je elk jaar in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling moet investeren. Machella kwam ik op het juiste moment tegen. 

Mijn eerste jaar als ondernemer was heel leerzaam, maar ik had het gevoel alsof ik in 7 sloten tegelijk sprong met weinig resultaat. Ik vroeg Machella mij te helpen meer focus te leggen en dat hebben we in 6 sessies weten te realiseren. 

Het was zo fijn om met Machella te sparren en samen met haar te ontdekken waar mijn talenten en krachten liggen en hoe ik deze optimaal kan inzetten binnen mijn bedrijf. Na elke sessie was ik weer voldoende ge├»nspireerd en mega enthousiast om aan de slag te gaan. Hierdoor ben ik nog meer uit mijn comfort zone gegaan en heb ik al vele successen mogen boeken. 
Ik heb de juiste handvatten om mee verder te gaan en daar ben ik Machella zeer dankbaar voor. 
Ik raad Machella aan bij elke ondernemer die serieus wilt ondernemen vanuit haar persoonlijke kracht.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten