vrijdag 25 augustus 2017

Weer te focussen op de dingen die er voor mij toe doen

Na enkele jaren ondernemerschap zat ik in een fase waarin ik even de weg kwijt was. Mijn inspiratie was weg, ik was moe, onvoldaan en ik zag te weinig groei. Ik had Machella leren kennen bij de Ondernemers Vitamine in Rotterdam en deelde mijn verhaal. Machella beloofde mij dat ik na een aantal gesprekken met haar weer focus zou hebben en weer blij zou worden van mijn werk. En dat is gelukt.

We hebben verspreid over enkele maanden 4 gesprekken gehad. Dat heeft mij erg geholpen weer helder te krijgen wat ik kan, wil en waar ik voldoening in vind. Soms ben je dat even kwijt. Je onderneming ben jezelf, dus je moet het ook zelf doen, maar niet altijd alleen.

En al pratend en denkend heeft ze mij geholpen weer te focussen op de dingen die er voor mij toe doen; in het werk en privé.

Ik ga weer met goede moed en enthousiast verder. Soms heb je even iemand nodig die de boel weer overzichtelijk maakt.

Carina Bezemer-Wagemakers, Professional organizer voor de thuissituatie te GoudaGeen opmerkingen:

Een reactie posten