dinsdag 12 september 2017

Daily

_Inspiratie op locatie

Ik kan vandaag beslissen om in mijn fijne werkplek aan huis te werken maar ik stap de auto in. Waar zal ik eens gaan zitten?

De Caballero fabriek, daar denk ik aan. Een tijd geleden dat ik daar geweest ben.
Ik kan daar natuurlijk ook in het Grand Café zitten met mijn laptop en notebook.

Als ik binnenkom voel ik het zinderen. Hier gebeurt het, ontstaan ideeën, werken mensen samen:
Een perfecte omgeving, hier durven ze groter te dromen, denken en doen.

Met een cappuccino in mijn hand kijkend naar alle ondernemers die om mij heen bezig zijn stromen bij mij de ideeën binnen. Zo werkt dat bij mij. Een gave locatie zorgt er meteen voor dat ik mogelijkheden zie om te organiseren: Zin- Inspiratiesessies, Ondernemers Vitamine netwerkbijeenkomsten....op een creatieve manier werken aan je volgende stap als ondernemend professional. En ik ga meteen weer groter dromen, denken en doen. Zo werkt voor mij inspiratie op locatie.

Hoe werkt dat bij jou? Welke omgeving helpt jou om goede ideeën te krijgen, groter te denken?


Lifedesign I Persoonlijk leiderschap, Richting, Regie, Keuzes I Ondernemerschap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten