dinsdag 12 september 2017

Daily

_Netwerken

Vandaag was ik aanwezig bij het Netwerk Festival van MPN. Ondernemers Esther en Samira zagen het helemaal voor zich: Voeten in het zand, ontspannen muziek erbij, netwerken en workshops volgen.
Mooi plaatje, ik krijg er meteen zin in.

En dan komt het Hollandse weer erbij. Volop regen! Hup, alles voor het festival naar binnen verplaatsen dan maar.
Een vergaderruimte van Dekker brengt wel meteen een andere setting en sfeer. Maar Esther en Samira waren nu zelf de zon en maakten er een fijne avond voor iedereen van door de knop om te zetten en te gaan!
Dan ga je vanzelf mee in de summervibe!


Ik ontmoette weer een groot aantal leuke mensen uit mijn netwerk en heb zelf ook nog een mini-workshop gevolgd.
En daar kwam ik Tom Scholte tegen. Tom en ik hebben een tijd samen in een intervisie groep gezeten en weten waar wij raakvlakken hebben: Ontwikkeling, verandering en inspireren.

 Als ik Tom zie denk ik meteen "Welke mooie plannen heeft hij nu (weer) gemaakt?". Dit keer vertelde hij over zijn Inspiratie Seminars voor Zelfstandig Professionals: Maandelijkse sessies ondersteund met een online community en platform.

Met Ondernemers Vitamine werk ik met vrouwelijke ondernemers die dienstverlenend werken zoals trainers, coaches, procesbegeleider en/of adviseur en laat ze met een energieboost de deur uit gaan.

Tom wil zich met de seminars uitsluitend richten op ontwikkeling voor
professionals in de zakelijke dienstverlening. Mensen die op projectbasis in te huren zijn door bedrijfsleven, overheid, non-profit organisaties en zorg en onderwijsinstellingen.

Zo heb met Ondernemers Vitamine en Tom Scholte :Inspiratie Seminars voor Professionals als professional in Den Haag keuze voor de juiste plek om aan je persoonlijke en professionele groei te werken.Lifedesign I Persoonlijk leiderschap, Richting, Regie, Keuzes I Ondernemerschap


Geen opmerkingen:

Een reactie posten