maandag 20 november 2017

Geluk in een koffiehuisje


De tijd die ik tussen twee afspraken in 'over heb' kan ik nuttig besteden.
Nuttig in de zin van snel mijn facturen opmaken en versturen, die e-mailbox checken,
op Facebook en LinkedIN berichten lezen.

Maar wat is nuttig: Is het niet veel nuttiger/zinvoller om je tijd te gebruiken om even op adem te komen, stil te zijn met je eigen gedachten. Voor mij zijn dat van die cadeau reflectiemomenten. En dan met een lekker stuk taart erbij, in dit geval mijn lievelingsstaart Citroen.

Op zo'n moment komen de gedachtes:
Ik ben vrij om mijn agenda in te richten zoals voor mij goed voelt,
ik werk met de leukste vrouwen die ik ├ęcht verder kan helpen,
de zon schijnt waardoor alles een gouden gloed krijgt en
ik voel mij vrij door afspraken op verschillende locaties te kunnen maken.

Het leven te leven waar ik zo van hou!
Zo'n dag waarbij ik zelf de regie heb en voelt dat je (be)leeft!

En dat ik als ik thuiskom nog een vaatwasser uit te ruimen, eten te koken en spitsuur met de kinderen heb, ach dat kan ik nu zoveel makkelijker en ontspannen doen, gewoon omdat ik mijn portie geluk in een koffiehuisje heb gehad en daarvan kan nagenieten.

De Bakkerswinkel was deze keer de plek waar ik zat, maar er zijn nog meer fijne koffieplekken in de Regio Den Haag waar ik graag zit. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten