dinsdag 14 november 2017

Wat ben je aan het doen?

Ik ben zo nieuwsgierig en benieuwd. Zodra ik een mooi winkeltje, studio of werkruimte zie wil ik gewoon weten wat daar gebeurt. Ik steek mijn hoofd om de deur en vraag: Wat ben je aan het doen?  Kijk en lees met mij mee.

Bij bedrijfsverzamelgebouw Sector V in Leidschendam had ik een FLOW SESSIE*met ondernemer Agathe in de koffiebar. Meteen een goed moment om te kijken welke creatieve ondernemers hier in dit pand gevestigd zitten.
Ik sprak met Marije en Astrid van De Mooie Zooi.  Brocante, Vintage en mijn favoriet IndustriĆ«le artikelen. Mooie items om, zoals ik het mij voor kan stellen, jouw werkplek een eigen sfeer en uitstraling te geven.

"Eigenlijk is dit onze opslagplek maar we vinden het zo gezellig om hier te zitten. De bestellingen doen we via Marktplaats maar op maandag en dinsdag zijn we hier te vinden. Kaarsje aan, genieten van de dingen die wij mooi vinden en via internet anderen willen laten zien en verkopen. De andere dagen combineren we met struinen naar mooie originele brocante in Belgiƫ. We doen waar we echt blij van worden!".
www.demooiezooi.nl

#watbenjeaanhetdoen

*De mogelijkheid voor jou om een FLOW SESSIE te reserveren komt snel! Dan hou ik jou nog even nieuwsgierig!Geen opmerkingen:

Een reactie posten