maandag 15 januari 2018

Nieuws!Ik heb nieuws: goed nieuws!  Gerdien van Druten van De Ondernemerswinkel en ik bundelen de krachten.

Wij gaan samen aan de slag met allerlei gave activiteiten die gericht zijn op leven en werken in de flow.
De locatie van De Ondernemerswinkel wordt onze thuisbasis met als naam Creatielokaal. Daar gaan we Flow Magazine® tot leven brengen, zowel qua inrichting en sfeer als met Flow-sessies en Flow-dagen. Daarnaast verhuren wij Het Creatielokaal als brainstorm, vergader- en workshoplocatie.
Hoe het is gekomen...

Gerdien en ik hebben het afgelopen jaar al intensief met elkaar samengewerkt om De Ondernemerswinkel op te richten en kwamen er in gesprekken achter dat we (meer dan) graag het tijdschrift Flow Magazine® en andere tijdschriften en boeken over persoonlijke ontwikkeling lezen. Maar dat we er ook moeite mee hebben om al die geweldige ideeën in de praktijk te brengen.
Gerdien riep: “Ik zou wel een soort dag willen waar je regelmatig echt aan de slag gaat met al die leuke dingen van Flow Magazine®".
En ik riep: “Ik zou niets liever willen dan anderen leren dat het leven zoveel waardevoller wordt als je je richt op kleine dingen in het dagelijkse leven.”
Een idee was geboren en na veel brainstormen gaan we ervoor!
En het leuke is: Flow Magazine® is ook enthousiast en faciliteert ons zoveel mogelijk.
Wat gaan we concreet doen?

In het Creatielokaal staan voor nu in elk geval de volgende activiteiten op de planning:
  • Flow op Vrijdag: op een ontspannen en luchtige manier, met lekker eten en drinken, betekenis geven aan je vrijdagavond. Als dat geen goed begin van je weekend is!
  • Flow-dagen, zowel met open inschrijving als voor bedrijven
  • Individuele Flow-sessies voor meer flow in je leven
  • How To-dagen (denk aan thema’s als ondernemen, schrijven, illustreren, etc.)
  • Verhuur als brainstorm-, vergader- en workshoplocatie
Op Breng flow in je leven en Facebook vind je blogs over dingen waar wij blij van worden, inzichten die wij opdoen, lessen die we leren, enzovoort. Eigenlijk over alles in het dagelijks leven wat ons en hopelijk ook jou helpt om de flow in je leven te brengen.
Wat betekent dat nu?!
Veelgestelde vragen:
*Machella, ga je dan geen Ondernemers Vitamine meer doen?
Nee, die niet meer maar er komen superleuke Flow op vrijdag en Flowdagen aan waarbij je zeker ook geinspireerd gaat worden en met energie de deur uit gaat.
*Machella, wat doe je dan met Zuiver WIT?
Onder de bedrijfsnaam Zuiver WIT blijf ik ook actief.
Daarmee bedoel ik de coachingsgesprekken en focusgroepen gaan gewoon door.
*Machella, werk jij dan alleen nog maar vanuit het Creatielokaal?
De coaching 1 op 1 en de focusgroepen kunnen zowel bij mij in de studio als bij het Creatielokaal plaatsvinden. Wat voor ons allebei het beste past, dat doen we.
*De coaching, is die niet meer voor ondernemers?
Het is óók voor ondernemers. Het gaat erom hoe je meer Flow kunt ervaren in je dagelijks leven dat natuurlijk ook invloed heeft op zaken als werk en ondernemerschap. De coachingsessies vind je terug onder Focus & Flow sessie
Ondernemers Vitamine

Afgelopen december was de laatste Ondernemers Vitamine tijdens de superfeestelijke "Kerstpakket Voor Een Ander Actie" waar we elkaar persoonlijk onze kerstcadeaus overhandigden én direct uitpakten. Dat leverde meteen leuke gesprekken op met de gulle gever van het cadeau!
Op deze feestelijke ochtend vertelde ik het en nu via deze mail: Ondernemers Vitamine stopt. Op het hoogtepunt! Alle lieve vrouwen (383!) die ik de afgelopen 3 jaar heb ontmoet bij Ondernemers Vitamine in Den Haag en Rotterdam: dankjewel dat jij er was!
Ik hou je op de hoogte

Veel informatie in één keer, dus ik zal je de komende tijd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en nieuwe activiteiten.
En natuurlijk ben je van harte welkom bij Flow op vrijdag, meld je dan aan via deze link.
Graag tot snel!
Machella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten